måndag 9 december 2013

I dag, var en seg dag!!!!!!!!

Var väl kanske inte de bästa förutsättningarna i dag, en dag som ligger strax efter ett par dagar fullpackade med en massa vindar och en massa snö. 
Men hade lovat "Bella" en tur på sjön, vilket fick bli i dag.
Tog ett tag innan vi fick i båten i vattnet, var ju en massa snö i rampen, men det löste sig riktigt bra, för Marin & Fritid hade både snöslunga och fyrhjuling med plogblad.
Och de körde för fullt för att rensa bort snön så fort som det bara gick.
Stort tack för den hjälpen.
Det var ju inte någon vidare samling på betesfisken, till att börja med, och inget hände, förutom en hel del betesbyten, innan strax före klockan ett, då först började jag se en tendens till lite aktivitet på ekolodet, och det var då som det började hugga lite försiktigt, vilket också resulterade i en bommad fisk och ett par tappade fiskar inom loppet av en kvart, ungefär. för att sedan ca. 1,5 timmar senare håva en riktigt fin Öring på uppskattningsvis över 80 cm. som fick simma vidare,
Egentligen kanske lite onödigt att lägga ut beten efter en sådan dag, som den i dag!
Hade ju ingen fisk med hem!
Men vadå, det var ju en ok dag på sjön ändå, och vi hade ju fisk i båten till slut.
Det betet som levererade den vackra Öringen, har ni ju sett i ett tidigare inlägg, och de två som finns på det här fotot är de som i alla fall lockade till hugg, och ja, vi fick ju känna på dom ett tag innan de släppte taget om betena.
Tack "Bella" för an fin dag på sjön.
Så är fisket i bland, och när nästa försök blir av, blir förmodligen ganska snart, dock inte i morgon, för då står det annat på agendan.

Må bäst alla.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar