fredag 14 juni 2013

Dagens beten !


APEX
Rockar Fett 
fortfarande
Hade ingen större betydelse det där med färg i dag, förutom att när solen tittade fram ordentligt så så var de beten som gick övervägande Guld och Crome lite bättre, och eftersom vädret växlade kraftigt och ofta i dag från att vara riktigt soligt till riktigt regnmörkt så är det svårt att ta fram det bästa betet för dagen.
Öringarna därimot tog tredje och fjärde betet nerifrån.

Må bäst!

2 kommentarer:

  1. Hej roligt att det finns lite mer fisk arter än regnbåge i sjön. Fick själv en öring när jag var ute sist fast för lite så den gick tillbaka.

    Tänkte bara höra om du kör med bly framför dina apex eller hugger dom på ytan?

    Har vart där nu ett par gånger och undrar vart dom där riktigt stora regnbågarna står? Dom jag fått har legat runt 2,5kilo.

    Har du några heta tips till nästa gång ja åker dit?

    Kanske syns någon gång där. Ja sjö sätter vi rampen ner kanot lägret, tycker det e en bra ramp men vet inte finns det fler??

    /Fredrik

    SvaraRadera
  2. Hej Fred

    Ja, jag kör bly framför Apexen, 20-30 gr.
    Regnbågarna jag fick sist låg på mellan 1,9 och 3 kilo, fick förra hösten ett par som var större 4,6 och 5,7 kilo i området utanför Krokfors
    Den rampen du använder är bra, själv rampar jag i Årjäng, eftersom det är närmast för min del, och det tar inte mer än dryga kvarten för mej att ta mej dit där jag börjar fisket.
    Vad jag vet så finns det ytterligare ett par ramper, hur de är därimot vet jag inte.

    Ha en bra dag
    //Kalle

    SvaraRadera